Kinesiologie

Kinesiologie is voor zowel kinderen als volwassenen heel goed in te zetten. We kiezen een positief doel uit. Waar wil je naartoe? Hoe wil je je voelen? Daar werken we naartoe. Het lijf geeft zelf aan wat de beste oplossing is.

Hoe kan het lijf dat aangeven? Daarvoor maken we gebruik van spiertesten. De spier is een natuurlijk feedback- mechanisme. Wanneer je aan iets leuks denkt, dan heb je er zin. Je spieren voelen sterk, je wilt er naartoe. Wanneer je aan iets vervelends denkt, dan heb je juist het tegengestelde. Je voelt je slap en je trekt je liever terug. Zo kunnen we communiceren, ook met je onderbewuste, via je lijf.

Zo check ik ook jouw systeem met allerlei verschillende spiertesten. Is dat gedeelte in orde? Dan zal de spier zich kunnen spannen en de energie kan stromen. Is dat gedeelte niet in orde, geblokkeerd? Dan zal de spier de test niet kunnen houden. Zo zoeken we de blokkades op. Daarna gaan we op zoek naar de juiste correctie voor jou. Na de correctie checken we weer de spiertesten waar de blokkades zaten. Je zult nu een verandering zien. Wanneer alle blokkades zijn verholpen, staan de systemen weer goed om aan het doel te werken.

Vind je het leuk om meer over de verschillende technieken te lezen, dan kun je klikken op een van de onderstaande linken.

Educatieve Kinesiologie en woordblind

Touch for Health

Stress Release