Ervaringen

Brigitte is een erg fijn persoon. Mijn zoontje voelde zich direct bij haar op zijn gemak. 
Door haar behandeling heeft hij geleerd om zich te ontspannen, hebben wij de oorzaak gevonden van zijn spanning en hebben wij grote stappen kunnen maken.
Mijn zoontje gaat met veel plezier naar Brigitte toe en vraagt hier zelf om.  
Bedankt voor alle hulp de afgelopen maanden. Wij zijn enorm geholpen.

Brigitte heeft mijn zoon van 9 jaar heel fijn geholpen met Kinesiologie sessies. Klachten waren onrust, slecht slapen, continu aandacht vragen. Mijn zoon is erg slim en gevoelig, praten over moeilijke dingen vindt hij lastig en lijkt ook niet te werken. Dit gaf veel spanning in het gezin. Papa en mama liepen op hun tenen… Nu gaat het echt beter met hem:

-hij slaapt beter, zowel inslapen als doorslapen. Hij vertelde zelf tegen mij dat hij blij is dat hij in de ochtend doorslaapt en niet meteen voelt dat hij wil gamen als hij wakker wordt.

-Ik vind hem meer ontspannen, uitgerust en assertiever. Hij zegt ook wat hij wil. Dit merk ik vooral tijdens de gewone weken (school, thuis, sport, weekend).

-Zijn ogen stralen i.p.v. afwezig en moe.

Brigitte is een aanrader! Ze geeft mij een vertrouwd gevoel en maakt mij een blije en opgeluchte moeder.

Onze rescue-pup van 8 maanden was “jaloers” op ons zoontje van 7 jaar. Hij kwam er altijd tussen als ik met mijn zoontje bezig was, en als ik hem dan geen aandacht gaf, begon hij (zachtjes) te bijten. Ik heb Brigitte gevraagd om de hond te behandelen, zodat hij oké is met mijn zoontje. En nu: nu komt hij erbij staan, niet meer ertussen, en ook heel belangrijk: hij bijt niet meer.