Consult

Ik geef thuis consulten, ik ga langs bij scholen en in sommige gevallen kom ik bij jou thuis. Verder geef ik ook balansen op afstand. Dan kun je lekker doorgaan met wat jij had gepland.

Voorafgaand aan het consult ontvang je een intakeformulier. Deze stuurt u digitaal terug terug of neemt het mee bij de eerste consult. Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.

Het consult duurt ongeveer een uur. Het varieert van lekker op de behandeltafel liggen tot actief oefeningen doen. We kijken wat bij jou past. Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te trekken.

Het consult begint met een gesprekje. Wat zijn de problemen, waar loop je tegenaan, wat zou je graag anders willen? Samen bedenken we een doel, hoe wil jij dat het wordt?! Vervolgens kom je op de behandeltafeltafel liggen. Door middel van spiertesten check ik hoe de basisbalans is. Daarna gaan we werken aan jouw doel. Ik check hoe het komt dat je nu niet tot je doel komt, waar zit(ten) de blokkade(s). Wanneer dat duidelijk is, gaan we op zoek naar de correctie. Soms moeten er punten gemasseerd worden of wellicht zijn er oefeningen die gedaan moeten worden. Na de correctie controleer ik of de blokkades weg zijn en dit ankeren we in het lijf. Het hoofd en lijf zijn er dan klaar voor om je doel te bereiken.

Na het consult krijg je een verslagje en de factuur. De factuur kan betaald worden via een overboeking of via een betaalverzoek.

De kosten van een behandeling zijn €75,-. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW. Ik ben erkend kinesiologe, aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en wordt vergoed indien jij aanvullend verzekerd bent en jouw verzekering dit toelaat.

Afzeggen is mogelijk tot 1 werkdag, dus 24 uur van tevoren. Daarna wordt het consult in rekening gebracht.

Een consult bij een kinesioloog vervangt nooit de medische behandeling van een arts. Blijf daarom altijd onder behandeling bij uw arts.

Ik wil een afspraak